Over ons

PP Complexbeheer

Over ons

Wat wij doen

Meer dan 20 jaar ervaring

Technische huismeesters

Onze huismeesters zijn technisch en krijgen een gedegen opleiding. Daarnaast krijgen zij in het begin ondersteuning op het complex waar ze gaan werken. Ieder complex heeft zijn eigen specifieke kenmerken en heeft zijn aandachtspunten.

De huismeester van PP Complexbeheer zal zich inzetten om een representatieve en veilige omgeving te creëren voor de bewoners / gebruikers van uw gebouw. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, maar ook voor de bewoners/ gebruikers als het gaat om defecten, storingen of andere problemen. Wij houden ons bezig met (klein) onderhoud en hebben een sociale functie binnen de woon/werkomgeving.

Wij zijn gastheer en oplosser. Wij creëren een optimale leefbaarheid voor bewoners.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Huismeester

Als huismeester los je niet alleen onderhoudsklussen op. Ook heb je contact met de bewoners, zodat zij jou ook weten te vinden wanneer er problemen zijn.

LEES MEER

Complexbeheer

Bij het beheren van een complex komt veel bij kijken. Je kunt het zelf doen, maar uiteindelijk kom je goedkoper uit wanneer je het uitbesteed.

LEES MEER

Technisch onderhoud

Niet iedereen is technisch aangelegd. Doordat wij al veel zelf kunnen, hoeven wij geen derde partijen er bij te betrekken.

LEES MEER

Wij staan voor je klaar.

Complexbeheerders in de Randstad

Contact

Kantoor

Den Haag

Bel ons

06-53380326

Mail ons

info@ppcomplexbeheer.nl