Huismeesters

Dit doen wij als huismeester

Diensten

Dit is een huismeester

Een huismeester is iemand die verantwoordelijk is voor de representatieve, veilige en ordelijke omgeving van een gebouw. Het kan hierbij gaan om flatgebouwen, appartementencomplexen en andere woonomgevingen, maar ook om bijvoorbeeld kantoorgebouwen. De huismeester fungeert als eerste aanspreekpunt voor bewoners en gebruikers als het gaat om defecten, storingen of andere problemen. Daarnaast houdt hij zich bezig met (klein) onderhoud, heeft hij een sociale functie binnen de woonomgeving en houdt hij toezicht op de veiligheid.

Wij regelen het reilen en zeilen binnen het complex, zodat alles naar behoren verloopt. Zo zorgen wij voor een gemoedelijke sfeer onder de bewoners en zullen wij bij onderlinge misverstanden bemiddelen.

Taken van een huismeester

Elke dag als huismeester is anders, dit zijn de meest voorkomende taken die wij oppakken:

  • Wij zijn het eerste aanspreekpunt en zorgen voor een toegankelijke, veilige en schone leefomgeving.
  • Houden toezicht op schoonmaak binnen en rond het gebouw.
  • Vangen derde partijen op die iets komen repareren of langs komen voor een periodiek onderhoud. Wij houden toezicht en controleren of de werkzaamheden naar behoren zijn uitgevoerd.
  • Wij zijn de oren en ogen van de beheerder of VVE. Daarom zijn wij een belangrijke schakel in binnen het complex.
  • Advies uitbrengen binnen het complex, omdat wij letterijk op de werkvloer lopen en als geen ander weet hoe het complex in elkaar zit. Ook geven wij advies omtrent bezuinigingen.

Tevreden klanten

“Wij zijn super tevreden met de huismeester. Hij loopt altijd vrolijk rond in het complex en helpt waar nodig.”

Debbie Klaver

Bewoner

“De huismeester van het complex is goed bereikbaar. Wanneer wij met een probleem zitten kan het bijna altijd meteen verholpen worden. Ik ben blij!”

Tony Smits

Bewoner

Tevreden

Een huismeester zorgt voor toegankelijkheid, veiligheid en een schone ruimte.

Persoonlijk contact met de bewoners vinden wij heel erg belangrijk. Op deze manier weten zij ons goed te vinden en kunnen wij snel van dienst zijn. Dit zorgt er voor dat er geen achterstallig onderhoud ontstaat en iedereen in een fijne leefomgeving woont. Wij zijn het eerste aanspreekpunt binnen het complex.

Alle diensten

Huismeesters

Als huismeester los je niet alleen onderhoudsklussen op. Ook heb je contact met de bewoners, zodat zij jou ook weten te vinden wanneer er problemen zijn.

LEES MEER

COMPLEXBEHEER

Bij het beheren van een complex komt veel bij kijken. Je kunt het zelf doen, maar uiteindelijk kom je goedkoper uit wanneer je het uitbesteed.

LEES MEER

TECHNISCH ONDERHOUD

Niet iedereen is technisch aangelegd. Doordat wij al veel zelf kunnen, hoeven wij geen derde partijen er bij te betrekken.

LEES MEER

Kantoor

Den Haag

Bel Ons

06-53380326

Mail ons

info@ppcomplexbeheer.nl